Oracolscop Astrocafe.ro: Mesajele cartilor oracol Enchanted Map

Mesajele si ghidarea pentru aceasta saptamana vin prin intermediul Cartilor Oracol “Enchanted Map”- Colette Baron-Reid. OracolScopul, creat de Astrocafe, este o etalare saptamanala cu carti oracol, cate o carte pentru fiecare zodie. Ofera ghidare si sprijin pentru toti cei care vin in contact cu aceasta informatie. Etalare si citire intuitiva – Cristina Ciobanu.

Iata mesajele pentru saptamana 26 – 31 august 2013.

Berbec – Wide Open
In aceasta perioada usile catre noi oportunitati iti sunt larg deschise, iar aceasta carte iti semnaleaza ca esti capabil sa manifesti cu adevarat ceea ce-ti doresti. Extinde-ti orizontul dincolo de toate acele limitari pe care le-ai perceput pana acum. Universul este gata sa te sustina prin noi idei si abordari. Lasa orice frica in grija ingerilor si asuma-ti intreaga putere ce-o detii. Empatizezi cu usurinta, din punct de vedere emotional, cu cei din jur oferindu-le suport. Acorda o mai mare importanta mesajelor, viselor si viziunilor pe care le primesti in aceasta saptamana, caci ele contin informatii importante pentru tine.

Taur – Magic Prayer
Acum incep sa apara raspunsurile mult asteptate. Sursa divina e mereu pregatita sa te ajute, sa te vindece, si sa-ti raspunda la rugaciuni, atunci cand ai nevoie. Intra in conexiune directa cu puterea ta interioara prin rugaciune si meditatie, si lasa-ti toate grijile, dorintele si problemele in seama Universului. Invata sa ceri ajutor ingerilor pazitori, Arhanghelilor, caci ei iti sunt tot timpul alaturi, gata sa te indrume in toate aspectele vietii tale dandu-ti curaj, credinta, claritate si idei noi. In loc sa te plangi, apeleaza la sprijinul celor din jurul tau si deleaga o parte din responsabilitati.

Gemeni – One-Ring Circus
Poate ca uneori ai senzatia ca tu duci tot greul si ca nimeni nu-ti sare in ajutor. E posibil sa te afli intr-un moment in care iti folosesti gresit puterea. Renunta la nevoia de a controla directia vantului si lasa-i si pe ceilalti sa-si joace rolurile. E inutil sa fii invincibil, sa ai toate raspunsurile sau sa fii salvator. Desi ai fost dezamagit in trecut, si multe din exepriente ti-au slabit increderea in tine, in ceilalti sau in Dumnezeu, e momentul sa-ti recapeti curajul de a fi tu insuti, de a-ti manifesta iubirea de sine. Greselile sunt parte din tine, din experienta ta …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *