Orarul pentru zilele de Craciun si de Revelion. Spitalele de urgenta sunt deschise, metroul si RATB au program de weekend

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In zilele de Craciun si de Revelion, trenurile de metrou vor circula la un interval de 9 minute, iar tramvaiele si autobuzele vor sosi in statii dupa programul unei zile obisnuite de duminica.?
In zilele de 24, 25 si 26 decembrie, trenurile vor circula pe Magistrala 1 (Republica-Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni-Pipera), Magistrala 3 (Anghel Saligny-Preciziei) si Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Parc Bazilescu), la un interval de circa 9 minute, informeaza Metrorex.
In noaptea de 31 decembrie 2016/1 ianuarie 2017, trenurile de metrou vor circula intre orele 00:00 si 1:00 la un interval de 10 minute si de la ora 1:00 pana la ora 5:00 la un interval de 20 minute. In zilele de 1 si 2 ianuarie 2017, trenurile vor circula pe toate magistralele, la un interval de circa 9 minute”, precizeaza ?Metrorex.
De asemenea, Regia Autonoma de Transport in Bucuresti (RATB) a anuntat ca mijloacele de transport in comun vor circula in ajunul Craciunului, respectiv pe 24 decembrie, conform unei zile normale de sambata, iar pe 25 si 26 decembrie, dupa programul unei zile de duminica.Centrele de vanzare a cardurilor de calatorie vor fi deschise dupa acelasi program.
Asistenta medicala de urgenta
In ceea ce priveste programul spitalelor, in Bucuresti vor fi deschise toate cele noua unitati medicale de urgenta. In perioada sarbatorilor vor asigura permanent asistenta medicala Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, Spitalul Clinic de Urgenta Universitar, Spitalul Clinic de Urgenta a”Sfantul Pantelimon”, Spitalul Clinic de Urgenta a”Sfantul Ioan”, Spitalul Clinic de Urgenta a”Bagdasar-Arseni”, Spitalul de Urgenta Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri, Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii a”Grigore Alexandrescu” si Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii a”Marie Curie”.
Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov va avea program normal de lucru, solicitarile populatiei fiind preluate la numarul unic de urgenta 112. In aceasta perioada, Serviciul de Ambulanta va asigura si eliberarea de certificate constatatoare de deces.
Spitale deschise in marile orase
De asemenea, spitalele de urgenta din marile orase din tara vor asigura asistenta medicala in zilele de Craciun si Revelion. La Iasi, Spitalul a”Sfantul Spiridon”, ?Spitalul …

spot_imgspot_img