Orban: PNL nu are nicio datorie fata de Ciolos, dimpotriva el are datorii fata de PNL care l-a sprijinit in toate functiile

Ludovic Ordan a spus, intr-o conferinta de presa, ca din punctul sau de vedere, Dacian Ciolos este binevenit daca doreste sa se inscrie in PNL si chiar daca intentioneaza sa candideze la sefia partidului, daca acest lucru i-ar fi permis de statut.
“Domnul Ciolos trebuie sa spuna ce vrea sa faca. Daca vrea sa se inscrie in PNL din punctul meu de vedere este binevenit, daca vrea sa candideze la orice functie, este binevenit sa candideze la orice functie, inclusiv functia de presedinte. Eu nu m-as simti in niciun fel deranjat daca domnul Ciolos ar veni si ar vrea sa candideze la functia de presedinte al PNL daca ii da voie statutul si partidul. Pe de alta parte nimeni nu ii poate garanta domnului Ciolos ca va ocupa o anumita functie. Suverani in momentul de fata, conform normelor democratice care stau la baza activitatii, sunt membrii PNL, organismele statutare, congresul, cei 5.000 de delegati care vor participa la congres si care vor vota fiecare in functie de perceptia binelui partidului” a spus Orban.
El a adaugat ca se vorbeste foarte mult despre Dacian Ciolos in legatura cu Partidul National Liberal fara ca Dacian Ciolos sa spuna ceva legat de acest subiect.
Ludovic Orban a mai spus ca din punctul sau de vedere Partidul National Liberal nu are nicio datorie fata de Dacian Ciolos, ci dimpotriva Dacian Ciolos are datorii fata de PNL.
“In ceea ce ma priveste, consider ca Partidul National Liberal nu are nicio datorie fata de Dacian Ciolos dimpotriva Dacian Ciolos are …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *