Orban: Tudose ar trebui sa initieze procedura de demitere in cazul lui ilie, Plumb si Shhaideh

?Ludovic Orban, a declarat, joi seara, la postul B1TV, ca, daca este “corect si cinstit”, premierul Mihai Tudose ar trebui sa initieze procedura de demitere a ministrilor Viorel Ilie, Rovana Plumb si Sevil Shhaideh.
Orban a mai afirmat?ca in conducerea PNL s-a hotarat prin vot pozitia partidului in privinta solicitarii de demisie a celor trei ministri.
“Impotriva unuia a inceput urmarirea penala – Sevil Shhaideh – si mai sunt doi impotriva carora exista cerere de urmarire penala – Viorel Ilie, la Senat, si cu Rovana Plumb, la Camera. Mai mult decat atat, i-am cerut premierului Tudose, care vad ca e fata mare in anumite…, joaca pe omul corect, omul cinstit. Pai daca esti corect si cinstit, initiaza procedura de demitere a acestor ministri”, a declarat Orban, la B1TV.

Potrivit lui Orban, ministrul delegat pentru Fonduri Europene, Rovana Plumb, nu mai are credibilitate la nivelul Uniunii Europene.
“Cine o mai primeste pe Rovana Plumb la nivelul Uniunii Europene, ca ministru al Fondurilor Europene? Cata credibilitate mai are, apropo de corecta cheltuire a banilor publici, atata timp cat ea e suspectata de savarsirea unei fapte de coruptie? Eu nu zic ca e vinovata, in mod evident nu zic ca e vinovata, dar (…) e …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *