Oreste sustine ca mama lui Mircea Badea A COLABORAT CU SECURITATEA. “Turna sub pseudonimul Vrabiuta…” FOTO

0

Cei doi oameni de televiziune sunt in tabere diferite si impartasesc idealuri diferite, scrie click.ro. In timp ce Mircea Badea este angajatul lui Dan Voiculescu la Antena 3, Oreste sustine miscarea#rezist. Mircea Badea a participat, asa cum era de asteptat, la manifestatia organizata sambata de PSD in Piata Victoriei, eveniment la care au venit oameni din toate colturile tarii pentru a protesta impotriva asa-zisului “stat paralel”.
Citeste si?Oreste da de pamant cu fostul sau prieten Mircea Badea. “Te-a ridiculizat motociclistul in fata lumii intregi si tot arogant ai ramas”
Mircea Badea a transmis din mijlocul multimii adunate in Piata Victoriei pentru a-si arata sustinerea fata de partidul aflat la guvernare. Realizatorul TV a fost de-a dreptul extaziat si s-a declarat convins ca mitingul PSD a distrus miscarea #rezist si a pus capat unei “ere a stalinismului”. “Traiesc o Nirvana vazandu-i pe astia (sustinatorii #rezist) cum se tavalesc in chinuri”, a declarat Badea.
Replica a venit imediat de la Oreste, intr-un mesaj lung pe Facebook si a continuat la TV.
“M-a starnit delirul furibund al fostului meu prieten Mircea Badea care a ramas ultimul prost din curtea scolii. Faptul ca acest miting a fost un sec de proportii a fost demonstrat si de urmatorul aspect. Singurul care continua sa mictioneze pe miscarea rezist, sa fie obraznic,
Eu m-am despartit de acest strigoi, acest pui de informator al Securitatii. M-am gandit si stiu de ce Mircea Badea se comporta asa. E urat ce fac, sunt lucruri pe care as fi vrut sa le pastrez si sa ma duc cu ele in mormant, dar raul pe care il imprestie acest pui de naparca in societate este mostenire pe linie materna. Toata lumea stie cine este Mariana Badea. O …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *