Organizatia Municipala Iasi a votat ca Mihai Chirica sa ramana in PSD

Primarul Iasului, Mihai Chirica, a declarat miercuri seara, dupa sedinta Biroului Municipal Largit, ca a fost votata continuarea sa in cadrul PSD Iasi. De asemenea, de acelasi vot s-au bucurat si viceprimarul Gabriel Harabagiu si social-democratul Sorin Iacoban.
“S-a votat, cu doua abtineri, sa ne continuam drumul in PSD. Am cerut decizia luata marti seara in privinta excluderii noastre din partid, dar nu ni s-a prezentat nimic pana acum”, a spus Chirica.
Potrivit primarului, votul de miercuri al organizatiei municipale va fi trimis la CEx -ul care va avea loc joi la pranz.
Marti seara, Comisia de etica a PSD Iasi a recomandat excluderea din partid a lui Mihai Chirica, a viceprimarului Gabriel Harabagiu si a lui Sorin Iacoban, iar europarlamentarul social-democrat Catalin Ivan a declarat ca PSD renunta definitiv la sansa de a castiga Primaria Iasi daca-l exclude din partid pe Chirica.
Mai multi lideri PSD Iasi i-ar reprosa lui Chirica faptul ca, in ianuarie 2018, filiala municipala, controlata de primarul Iasului, si-a anuntat sustinerea pentru fostul premier Mihai Tudose, in conditiile in care organizatia judeteana s-a pozitionat de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *