Organizatia PES activists condamna “incursiunea ilegala in viata personala” a …

Organizatia “PES activists” din cadrul PSD declara ca o sustine pe europarlamentarul social-democrat Corina Cretu si condamna “incursiunea ilegala in viata personala a acesteia”, relateaza Mediafax.
“Organizatia PES activists Romania se declara impotriva difuzarii publice a informatiilor legate de viata personala a doamnei europarlamentar?Corina Cretu.?Data fiind originea acestor informatii, provenite dintr-o incursiune ilegala in mailurile private ale unor persoane, consideram nedemn si injust difuzarea informatiilor pe canalele de media”,?se afirma intr-un comunicat al organizatiei, transmis sambata MEDIAFAX.
De asemenea, PES activists apreciaza ca ” aceste informatii personale nu pot stirbi reputatia doamnei Corina Cretu si rezultatele pozitive pe care aceasta le-a avut in diferitele demnitati publice”.
a”Doamna Corina Cretu este un europarlamentar cu rezultate si consideram nedrept ca aceste date personale sa fie folosite intr-o campanie de defaimare personala. Organizatia PES activists Romania o asigura de intreg sprijinul pentru continuarea proiectelor incepute”,?se mai adauga in comunicatul mentionat.
Eurodeputatul PSD Corin Cretu afirma ca unele dintre fotografiile publicate de site-uri din tara si care i-au fost furate din contul sau personal de e-mail?nu au niciun fel de legatura cu ceea ce se numeste corespondenta sa cu fostul secretar de stat al SUA, Colin Powell.
Fostul secretar de stat american Colin Powell a fost nevoit sa ofere clarificari despre relatia sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *