Organizatiile PDL vor veni cu propuneri de aliante,care sa nu se numeasca “Miscarea …

Colegiul Director al PDL a decis ca intr-o saptamana organizatiile judetene sa vina cu propuneri de aliante, care sa nu se numeasca “Miscarea Populara”, au declarat, duminica, pentru MEDIAFAX, surse din partid.Sursele citate au precizat ca este posibil ca aliantele electorale care ar urma sa se constituie la nivel local, de catre PDL cu alte formatiuni, sa aiba denumiri diferite.
Acest lucru se va discuta insa saptamana viitoare, in functie de propunerile care vin de la nivelul judetelor si de partenerii pe care PDL ii poate avea in plan local.
Colegiul Director al PDL s-a reunit, duminica, pentru a discuta legat de alegerile locale.
Deputatul Cezar Preda, presedinte al organizatiei PDL Buzau, preciza duminica dupa-amiaza, pentru MEDIAFAX, ca reprezentantii partidului se reunesc, de la ora 16.00, in Colegiul Director, pentru ca fiecare organizatie sa informeze conducerea PDL cum merge in alegerile locale, adica daca va prefera sigla partidului sau o miscare populara la nivelul judetului.
Preda a mentionat ca, duminica, in toata tara, au avut loc sedinte ale Birourilor Permanente ale organizatiilor PDL, in care acestea au decis cum vor merge in alegerile locale. “Astazi am avut Birouri Permanente in toata tara, iar la Colegiul Director urmeaza sa anuntam fiecare judet cum mergem in alegeri, daca mergem pe varianta unei miscari populare sau sub sigla partidului”, explica Cezar Preda.
Reprezentanti ai PDL au venit initial, duminica, la sediul partidului din Aleea Modrogan, insa au plecat, la scurt timp, cu mai multe microbuze, la o vila de protocol din Capitala. Membrii PDL au sosit la sediul din Aleea Modrogan in jurul orei 16.00, cativa dintre ei facand scurte declaratii la sosire. Dupa aproximativ 20-30 de minute, unii dintre ei au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *