Ottawan, Londonbeat si 2 Unlimited concerteaza la Ploiesti cu ocazia implinirii unui an de emisie a RadiOK FM

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Trupele Ottawan, Londonbeat si 2 Unlimited concerteaza sambata la Ploiesti, evenimentul fiind organizat de RadiOK FM la implinirea unui an de emisie si reprezentand primul concert cu artisti straini care se desfasoara in judetul Prahova.
Cele trei trupe sunt recunoscute de publicul larg datorita succesului inregistrat din anii „80 si pana astazi, Ottawan fiind prezenti pe scena din 1979, in timp ce Londonbeat si 2 Unlimited s-au lansat la inceputul anilor „90.

Francezii de la Ottawan au intrat cu piesele „D.I.S.C.O.” si „Hands up” in topul celor mai bune 50 de hit-uri ale tuturor timpurilor, iar single-ul „I”ve Been Thinking About You” al celor de la Londonbeat se afla pe lista celor mai cunoscute 30 de hit-uri din istoria muzicii.

De asemenea, olandezii Romy van Oojen si Marjon van Iwaarden de la 2 Unlimited au dominat topurile dance inca de la inceputul anilor „90, fiind cunoscuti mai ales datorita pieselor „No limmit”, „Twilight zone”, „Jump for Joy” si „Let the beat control your body”.

Concertul Ottawan, Londonbeat si 2 Unlimited se va desfasura sambata in centrul municipiului Ploiesti, in fata Palatului Culturii, incepand cu ora 19.00. Acesta va fi proiectat pe 3 ecrane gigant.

spot_imgspot_img