Ovidiu Tender va prelua FC Timisoara de la Marian Iancu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Marian Iancu si-a anuntat retragerea de la FC Timisoara, dar se pare ca echipa timisoreana si-a gasit noul investitor. Potrivit „Cotidianul”, gruparea de pe Bega va fi preluata de omul de afaceri Ovidiu Tender.

Tender a declarat ca este interesat de preluarea echipei, mai ales daca va fi sprijinit si de autoritatile locale.

„Poli Timisoara este un interes national local. Ca banatean nu pot ramane indiferent la soarta echipei de fotbal. Voi purta discutii cu factorii locali si daca nevoia o impune ma bag sa preiau echipa de fotbal Poli Timisoara”, a sustinut omul de afaceri Ovidiu Tender.

Omul de afaceri nu a anuntat pretul pe care il va da pentru actiunile majoritare la FC Timisoara, dar a anuntat ca este dispus sa ofere „cat e necesar”.

De cealalta parte, Marian Iancu a refuzat sa comenteze aceasta informatie si s-a rezumat sa afirme ca lucrurile „nu sunt asa simple”.

Un alt actor implicat in situatia de la FC Timisoara, italianu Claudio Zambon, a salutat posibila sosire a lui Tender la gruparea de pe Bega, afirmand ca este prieten cu acesta.

„Cred ca e o solutie foarte buna. Eu il stiu de cativa ani, am relatii de prietenie cu el, e o persoana de treaba, serioasa, o persoana puternica. Speram sa fie o solutie buna pntru clubul de acolo”, a declarat, pentru Realitatea TV, Claudio Zambon.

„Cu Tender am o relatie de prietenie, nu va fi nicio problema la discutia cu domnul Ovidiu. Sumele vor fi private, nu pot spune cat voi cere pe palmares, dar cu domnul Tender cred ca putem gasi o solutie buna pe ambele parti”, a comentat Zambon posibila negociere pentru vanzarea palmaresului Politehnicii Timisoara”.

Marian Iancu a sustinut astazi o conferinta de presa in care a atacat dur FRF pentru decizia prin care TAS i-a dat dreptate lui Zambon in privinta dreptului de detinere a palmaresului Politehnicii Timisoara. Iancu a acuzat FRF ca a trimis la TAS, in momentul in care se pregatea studierea cazului, documente false sau incomplete.

spot_imgspot_img