Ozana Barabancea, titulara in musicalul „Chicago”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Daca nu ai vazut inca musicalul „Chicago”, de la Teatrul National, poti sa profiti, maine seara, de la ora 19.00, de o reprezentatie care o are in distributie, pentru a doua oara, pe Ozana Barabancea.

„Chicago” va continua, maine, sa o aiba in distributie pe coordonatoarea vocala a spectacolului, Ozana Barabancea, dupa ce Maia Morgenstern a anuntat, saptamana trecuta, ca are probleme de sanatate. Ozana, care este si membru in corul de opera din cadrul musicalului, a jucat rolul Mamei Morton, in locul Maiei. Aparitia a marcat debutul ei pe scena Nationalului, iar Ozana a fost numita, ulterior, titulara de rol, alaturi de Carmen Ionescu si Maia Morgenstern. Aceasta din urma este inca bolnava si nu se stie cand va reveni pe scena. „Chicago” este povestea criminalei Roxie Hart (Monica Davidescu), care isi ucide amantul si ajunge intr-o inchisoare de femei, in care regulile le fac Mama Morton (Maia Morgenstern) si avocatul Billy Flynn (Aurelian Temisan).

Duminica trecuta, organizatorii musicalului „Chicago” fusesera la un pas de a suspenda spectacolul, pentru ca Maia Morgenstern a anuntat ca este bolnava, iar Carmen Ionescu, cealalta actrita titulara pe rol, nu era disponibila nici ea, fiind plecata in turneu, la Arad. Solutia a venit, insa, de la regizorul spaniol Ricard Reguant, care i-a incredintat rolul Ozanei Barabancea. Dupa cateva ore de repetitii, in ziua spectacolului, si cu cateva modificari de regie, Ozana a debutat cu brio, pe scena Nationalului din Bucuresti.

spot_imgspot_img