Pactul e tacere. Ponta da asigurari: “Il detest la fel de tare pe Basescu”

de Sorina Ionasc Publicat la: 29.03.2013 19:16 Ultima actualizare: 29.03.2013 19:41

Discutiile despre o noua suspendare a presedintelui au luat amploare dupa ce Traian Basescu a postat pe Facebook un mesaj de adio pentru PDL. Referitor la demararea unei noi astfel de proceduri, premierul Victor Ponta spune ca Romania nu este pregatita pentru asa ceva, insa oamenii ar trebui sa stie ca “il detesta la fel de tare pe Basescu”.
“Poate ca cei care inca au incredere in mine au inteles ca il detest la fel de tare pe Basescu. Dar vom avea de pierdut daca vine o noua criza politica, nu ma incalzeste ca pleaca Basescu cu un an mai devreme de la Cotroceni. Ideea de suspendare prezinta niste costuri pe care Romania nu e bine sa si le asume”, a declarat primul-ministru, la Antena 3.

Referitor la acordul de coabitare cu presedintele, premierul a precizat ca l-a semnat pentru ca Traian Basescu “sa inghita mai usor pastila grea cu el prim-ministru”, adaugand ca este la fel de anti-Basescu.
“Am semnat acel acord de coabitare pentru ca presedintele sa inghita mai usor pilula amara cu mine prim-ministru. Eu sunt la fel de anti-basescu, dar acum, in postura de prim-ministru, am responsabilitati …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *