De ce ai nevoie pentru paine
680 ml apa? lingurita drojdie850 g faina2 linguri zahar2 lingurite sare200 g spanacoreganorozmarincimbru50 g masline kalamataulei de masline.
Citeste si Ce lipsuri ale organismului tradeaza pofta de paine si de ciocolata
Cum se prepara painea
Amesteci apa calda cu drojdia, zaharul si omogenizezi. Incorporezi treptat faina amestecata cu sarea si framanti pana cand obtii un aluat omogen, care nu se mai lipeste de maini. Torni putin ulei de masline, apoi adaugi ierburi aromatice tocate, dupa gust si spanacul tocat. Incorporezi maslinele feliate si framanti din nou.
Lasi aluatul sa creasca pana cand isi dubleaza volumul. Il imparti in doua si asezi painile in tava. Le lasi la crescut alte 10-15 minute si tii painile la cuptor, incalzit in prealabil, pana cand se rumenesc.
Afla cum se prepara pestele aromat pe pat de …