Palarii cu boruri largi, miniposetele si rucsacurile sunt accesoriile la moda in acest sezon

Targul Tendence (27 – 30 august, Frankfurt) care marcheaza deobicei noutatile in domeniul bunurilor de consum pentru casa si lifestyle, accesoriilor de moda si bijuteriilor prin game de produse propuse pentru perioada toamna – iarna nu s-a dezmintit nici la editia din acest an. Palarii, bonete, esarfe, ceasuri, articole din piele – posete, genti, curele, centuri – bijuterii veritabile, fantezii, artizanale, s-au regasit din abundenta, evidentiindu-se astfel si anumite tendinte legate de moda.
Palaria este unul dintre cele mai trendy accesorii ale momentului, deci se vor purta mult atat toamna cat si la primavara. De remarcat, atat pentru femei cat si pentru barbati, sunt in special palariile cu boruri largi din fetru moale de lana (Fedora), deseori garnisite cu un ruban. Gentile actuale, sensibil mai mici decat cele anterioare, au forma de (mini)posete, etui-uri sau borsete si sunt sic. Cu ele se poate lua numai ce este intr-adevar necesar iar atunci cand se doreste mai mult se poate apela la un rucsac. Dar nu de orice fel. La moda sunt cele cu culori discrete (maro deschis, gri, blue jeans sau verde brad), practice si sobre care pot completa o tinuta cu stil, atat la birou cat si in deplasari.
Motivele florale, ornate in filigran sau fine si minimale cand este vorba de coliere sau bratari, sunt tema majora a colectiilor pentru toamna-iarna la bijuterii, in timp ce cerceii joaca rolul principal si trebuiesc neaparat remarcati, fie ca sunt in pandative lungi sau nu.
Bijuteriile moderne se adapteaza la numeroase tinute, deci trebuie sa fie si practice. De aceea foarte cautate sunt cele variabile, in culori si design diferit, cum sunt, de exemplu, colierele si cerceii interschimbabili sau?? bijuteriile cu doua fete diferite.
In ceea ce priveste ceasurile, cele de dama sunt mai filigranate si mai feminine. Si bratarile lor sunt mai fine iar cadranele mai elegante. Pentru barbati, din contra, ceasurile raman …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *