Paleologu: Ca presedinte PDL, ar fi ideal cineva care a castigat la locale, ca Falca.

Vicepresedintele demisionar al PDL Theodor Paleologu a declarat, astazi, ca, pentru functia de presedinte al PDL ar fi ideal cineva care a castigat la alegerile locale, el dandu-l ca exemplu pe Gheorghe Falca, relateaza Mediafax.?
Paleologu a facut aceasta precizare dupa ce a aratat ca, daca nu ii va conveni deloc leadership-ul partidului care se va degaja la Conventia PDL, el nu va mai vrea sa faca parte din conducerea partidului si se va gandi serios daca va mai candida la alegerile din toamna.
Intrebat ce persoana din PDL ar putea fi lider, Paleologu a spus: “Ideal ar fi cineva care a castigat la alegerile locale. Ar putea fi Gheorghe Falca pentru ca el a manifestat o deschidere fata de societatea civila pe care am considerat-o foarte binevenita.”
Paleologu a tinut sa le spuna ziaristilor ca Falca “ar putea fi lider”, precizand ca vorbeste de ipoteze.
“Ar putea fi, aici vorbim de ipoteze, m-ati rugat sa emit o ipoteza, nu am vorbit cu dansul in acest sens, dar e doar un exemplu pentru ca in mod ideal ar trebui sa fie cineva care a castigat, care a avut un rezultat bun in alegerile locale, asta ar fi idealul. Dar e mai greu de gasit majoritatea”, a spus Paleologu.
Paleologu a mai fost intrebat daca Vasile Blaga ar putea sa ii reprezinte interesele prin ocuparea functiei de presedinte al PDL.
“Daca se apropie de anumite valori, poate ca da”, a raspuns Paleologu.
Despre fostul premier Mihai Razvan Ungureanu, Theodor Paleologu a precizat ca nu este membru al PDL si acesta asteapta sa vada ce se intampla in partid. “Daca e cineva mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *