Pamela David: Sanii m-au ajutat mult in cariera

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Are 29 de ani, s-a clasat pe locul 9 in topul celor mai frumoase argentinience, este logodita cu un baschetbalist, Bruno Lavaque, a devenit mama in urma cu un an si a reusit sa revina la foarte putin timp dupa nastere in prim-planul showbizului sud-american? Ce si-ar mai putea dori Pamela David? Aparent, nimic.

Ajunsa un model apreciat si o prezentatoare TV de succes, focoasa bruneta a recunoscut, cinstit, ca sanii si fata au ajutat-o mult sa ajunga celebra. Multe contracte pentru prezentari de moda si sedinte foto i s-au oferit imediat ce si-a „corectat” bustul. „Aveam masura 85 si am trecut la 95”, a explicat Pamela, care acum a devenit si mai voluptuoasa dupa ce si-a alaptat copilul, pe Felipe. Dar, spune argentinianca, „silicoanele m-au facut mai femeie. Cum sunt o iubitoare a frumosului, cred ca o pereche de sani atragatori confera mai multa feminitate”.

Frumoasa care va deveni sotie de sportiv pana la sfarsitul anului considera ca, desi multe femei se considera avantajate de admiratia acordata posteriorului lor, in cazul ei acesta nu a constituit un atu decisiv. Insa a mai fost o parte a corpului care a contribuit la obtinerea statutului de vedeta: „Dupa sani, fata a fost cea care m-a avantajat cel mai mult. Ea mi-a deschis cai importante in munca mea”, a recunoscut Pamela David.

spot_imgspot_img