PAOK SALONIC CHELSEA 0-1 LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. Razvan Lucescu, debut de foc in Europa League

PAOK SALONIC CHELSEA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. Partida dintre PAOK SALONIC si CHELSEA se va disputa pe Toumba Arena. DIGISPORT si TELEKOMSPORT transmit, joi, de la ora 19:55, PAOK SALONIC CHELSEA LIVE STREAM VIDEO ONLINE.
PAOK SALONIC – CHELSEA 0-1: a marcat WILIAN in min. 7!
PAOK SALONIC – CHELSEA este LIVE STREAM VIDEO ONLINE AICI si AICI.

PAOK SALONIC CHELSEA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. Razvan Lucescu, antrenorul celor de la PAOK Salonic, a prefatat meciul cu Chelsea, programat, joi, de la ora 19:55, LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. “Nu mai sunt emotii. Nerabdare poate. E o perioada grea, este primul meci, dintr-un punct de vedere poate fi considerat si cel mai greu si cel mai usor. Cel mai greu pentru ca e Chelsea, poate ca la ora acestui start pentru Europa League este marea favorita, este echipa care domina impreuna cu Liverpool campionatul Angliei, care are un stil foarte clar, care domina total jocurile. Baietii trebuie sa stie ca fiecare joc se castiga cu o pregatire foarte serioasa, cu o atentie deosebita. Orice joc poate fi o surpriza neplacuta daca nu intri pe teren si dai absolut totul”, a spus Razvan Lucescu inainte de PAOK SALONIC – CHELSEA.
PAOK SALONIC CHELSEA LIVE STREAM VIDEO ONLINE DIGISPORT TELEKOMSPORT. Doi fani englezi ai lui Chelsea au avut nevoie de interventia unei ambulante in zorii acestei zile, dupa o altercatie cu trei fani ai celor de la PAOK Salonic. In ciuda insistentelor grecilor, cei doi nu au vrut sa faca nicio reclamatie, conform Sky News. PAOK Salonic face parte din Grupa L a Europa League, alaturi de Bate Borisov, Vidi si Chelsea.?PAOK SALONIC CHELSEA, meci contand pentru prima etapa a Grupei L din Europa League, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *