Papanasi din branza de vaci

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

De ce ai nevoie ca sa prepari papanasi din branza de vaci:
250 g branza de vaci
1 ou
30 g faina
sare50 g zahar
1 pliculet zahar vanilat
faina, pentru presarat
50 ml ulei, pentru prajit
Cum prepari papanasi din branza de vaci:
Amesteci toate ingredientele intr-un castron. Pui compozitia intr-o folie de plastic pe care ai presarat faina. Formezi un sul gros pe care-l fierbi 15 minute. Racesti si tai sulul in 10-12 bucati. Indepartezi folia, rulezi fiecare bucata prin faina, dandu-i o forma de gogoasa cu grosimea de 1 cm.
Dupa ce le-ai format pe toate, incingi tigaia si dai focul la mediu. Pui uleiul in tigaia incinsa si prajesti papanasii cate 1-2 minute pe fiecare parte. Ii intorci cu o spatula. Servesti cu dulceata sau frisca deasupra.
Cea mai pufoasa prajitura cu mar si …

spot_img