Parada mamut la Moscova de 9 mai. Tancul minune s-a defectat la lansare

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Marea parada cu T-14 Armata

Rusia sarbatoreste sambata cea de-a 70 aniversare a Zilei Victoriei, cand Uniunea Sovietica a invins Germania nazista cu cea mai mare parada militara organizata vreodata.

La Moscova, sute de militari si vehicule de razboi sofisticate au umplut Piata Rosie, unde se asteapta ca ceremoniile sa inceapa la ora locala 10.00.?Ziua Victoriei este sarbatorita cu mare fast in toate colturile Rusiei.
In total, peste 16.000 de soldati, aproape 200 de unitati de vehicule militare si circa 140 de elicoptere si avioane de razboi vor lua parte la ceremoniile-mamut, potrivit datelor prezentate de Ziare.com.
Kremlinul profita de ocazie pentru a defila pe strazile Moscovei cu cele mai noi echipamente militare, printre care si un tanc de ultima generatie, cel mai bun fabricat vreodata in Rusia, toate sfidand Occidentul, care boicoteaza marele eveniment.
La ceremoniile de dinaintea marii parade, tancul minune T-14 Armata?s-ar fi defectat si a ramas pe loc in timp ce restul trupelor si-au continuat marsul, potrivit Independent.co.uk.
Incidentul a fost dezmintit de autoritatile ruse, care au explicat ca oprirea tancului facea parte din programul planificat.
La finalul defilarii, Piata Rosie va fi survolata de peste 100 de avioane strategice si elicoptere. Pentru prima data in istorie, la parada vor participa si avioane de lupta, precum si elicopterele militare MI-35M, informeaza Digi24.ro.
Masurile de securitate au fost sporite pentru a preveni orice incident. Cu trei ore inainte de parada, mii de politisti si camioane blindate au fost mobilizate in mai multe puncte-cheie din jurul Pietei Rosii. Totodata, …

spot_imgspot_img