Parchetul de la Lehliu Gara a deschis dosar penal pentru accidentul de pe Autostrada Soarelui pentru ucidere din culpa si vatamare corporala

Parchetul de pe langa Judecatoria Lehliu Gara a deschis dosar penal in cazul accidentului in lant produs sambata dimineata pe autostrada A2, iar potrivit datelor actuale incadrarea este de ucidere din culpa si vatamare corporala insa nu au fost identificati deocamdata cei vinovati, a declarat, pentru AGERPRES, Liliana Banescu, prim procuror in cadrul institutiei.
“A fost inregistrat dosarul, iar din primele date rezulta ca incadrarea probabila este de ucidere din culpa si vatamare corporala, avand in vedere victimele. Nu e usor cu incadrarea pentru ca sunt foarte multe persoane vatamate, in diferite situatii medicale, care pot evolua pe parcurs. Poate ca va fi cu incadrare pe forma agravata, avand in vedere numarul victimelor”, a afirmat reprezentatul Parchetului din Lehliu Gara.
Liliana Banescu a precizat ca, deocamdata, datele din dosar sunt intr-o faza preliminara, avand in vedere ca investigatia in teren nu a fost finalizata, politistii facand in continuare masuratori, determinarea alcoolemiei persoanelor implicate si culegere de alte probe.
Intrebata daca au fost identificate pana in acest moment persoana sau persoanele cu responsabilitati in producerea accidentului in lant, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *