Paruiala intre femei la concertul Iglesias

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Concertul sustinut miercuri de Julio Iglesias la Bucuresti, unul dintre cele mai asteptate din aceasta vara, s-a transformat intr-un fiasco: busculada la intrare, sonorizare proasta, spectatori nemultumiti de organizare, nervi, injuraturi si huiduieli, ba chiar si paruieli intre cateva spectatoare.

Ieri, aproximativ 20 de persoane au facut reclamatii la Oficiul pentru Protectia Consumatorului si au cerut sa li se restituie banii pe bilete.
Spectatorii au avut parte de o prima repriza de nervi la intrarea pe Stadionul Cotroceni, unde jandarmii, depasiti de situatie, au facut cu greu fata furiei multimii.

?Reprezentantii Jandarmeriei au fost anuntati ca accesul pe stadion este permis incepand cu ora 20.30, dupa ce artistul termina probele de sunet?, a declarat Dana Dorian, PR-ul evenimentului, lucru confirmat de reprezentanti ai Brigazii de Jandarmi a Capitalei. Cu toate acestea, in jurul orei 21.00, la intrarea din strada Dr. Lister se formasera cozi de sute de persoane deoarece jandarmii nu permiteau accesul pe stadion.

Lucrurile au continuat in acelasi stil si pe stadion: multi spectatori au avut probleme sa-si gaseasca locul pe scaun, motiv pentru care s-a ajuns din nou la certuri si injuraturi. In cele din urma, multimea s-a mai calmat si, dupa 30 de minute de la ora anuntata de organizatori pentru inceperea spectacolului (21.45), luminile s-au stins in aplauzele publicului care umpluse stadionul Cotroceni.

Huiduieli pentru organizatori

Julio Iglesias a fost prezentat de Octavian Ursulescu, al carui speech cu nuante de Mamaia 86, a fost huiduit si ironizat de spectatori. De aceeasi reactie s-au ?bucurat? si organizatorii, Music Management, in momentul in care au fost mentionati de prezentator.

Julio Iglesias a urcat pe scena in aplauzele publicului, insa din nou spectatorii au avut parte de o surpriza neplacuta: calitatea foarte proasta a sunetului, pe toata durata concertului. Sonorizarea, asigurata de echipa artistului, dupa cum au precizat organizatorii in cateva comunicate de presa, a fost foarte slaba, iar artistul nu s-a auzit, drept urmare, publicul a aplaudat apatic.

Dupa cateva piese, spectatorii se plictisisera, radeau si comentau ironic, iar multi dintre cei prezenti regretau ca au cumparat bilete.
Abia spre jumatatea concertului volumul sunetului a fost dat mai tare, iar publicul s-a mai animat, in special cand artistul a interpretat in romana piesa ?Sa-mi canti cobzar?.

Cateva sute de spectatori au parasit stadionul inainte de finalul concertului. Spectacolul s-a terminat cu un pseudobis, Julio Iglesias revenind pe scena ?animat? doar de aplauze sporadice.

Cantaretul a luat masa la Capsa cu Valeriu Lazarov
si s-a relaxat in piscina lui Columbeanu

Julio Iglesias a ajuns in Bucuresti marti dupa-amiaza, de la Bacau, si a fost cazat la Hotelul Marriott. Artistul a avut un program incarcat in prima zi de sedere in Capitala. La putin timp dupa sosire, Iglesias a avut o intalnire cu fotograful Zoltan Lorencz, colaborator al ?Evenimentului zilei?, care a pictat un portret al artistul si pe care i l-a oferit acestuia.

Seara, cantaretul a participat la o petrecere organizata de casa de discuri Cat Music si sponsorizata de Bancpost. Dupa ce invitatii au asteptat aproximativ o ora si jumatate intr-o caldura innabusitoare, Iglesias si-a facut aparitia in club, dar spre surprinderea celor prezenti a plecat dupa numai 15 minute.

Dupa petrecere, cantaretul a luat masa la restaurantul Capsa, impreuna cu Valeriu Lazarov si cu Radu Groza, organizatorul turneului sau din Romania. Chiar daca a fost cazat la Marriott, in ziua concertului, Iglesias s-a relaxat la piscina, la Snagov, la vila lui Irinel Columbeanu.

spot_imgspot_img