Pate de fasole rosie cu ciuperci

De ce ai nevoie pentru a pregati pate de fasole rosie cu ciuperci
300 g fasole rosie conserva
150 g ciuperci conserva
1 ceapa
1-2 linguri ulei
sare, dupa gust
piper, dupa gust
Cum pregatesti pate de fasole rosie cu ciuperci
Scurgi bine ciupercile si fasolea, apoi cureti ceapa, o speli si o tai cubulete. O calesti intr-o tigaie, in putin ulei. Lasi 10 minute, sau pana se rumeneste usor si adaugi ciupercile. Dupa inca 10 minute, pui fasolea si le amesteci impreuna, timp de 5 minute. Condimentezi cu sare si piper, dupa gust. Dai la blender compozitia, pana devine o pasta omogena. Lasi la frigider 15-20 de minute. Servesti cu paine prajita si salata, daca doresti.
Afla cum prepari minitarte cu kiwi, reteta fara …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *