Pateuri cu ciuperci si ceapa rosie

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

2 linguri ulei
2 cepe rosii
200 g ciuperci
2 catei de usturoi
1 lingurita otet
2 linguri mustar
50 g fulgi de ovaz
cimbru
salvie, optional
sare
piper
1 pachet aluat foitaj
1-2 linguri lapte
Cum se prepara pateurile cu ciuperci si ceapa rosie
Toci cepele si le calesti 10 minute, pana se inmoaie. Toci ciupercile si usturoiul, le pui in tigaie, impreuna cu otetul, mustarul, sare si piper, dupa gust. Mai tii putin pe foc, apoi dai deoparte, apoi adaugi cimbrul, fulgii de ovaz si, daca vrei, salvie tocata.
Desfaci foile de aluat, le imparti bucati si pui umplutura. Treci aluatul peste umplutura si lipesti marginile cu dintii unei furculite, apoi asezi pateurile intr-o tava tapetata si le ungi cu lapte.
Dai tava la cuptor pana cand se rumenesc pateurile.
Cum se prepara sufleul de …

spot_imgspot_img