Patronul Astrei si-a facut praf echipa: “E vina portarului stadionului ca nu i-a anuntat ora la care incepe meciul”

Astra – Viitorul 0-2. Trupa lui Hagi s-a impus la capatul unei partide extrem de slabe facute de trupa lui Edi Iordanescu. La finalul partidei, patronul Ioan Niculae si-a facut praf atat echipa cat si antrenorul si a anuntat masuri drastice la vara.
“N-am mai vazut de mult o asemenea adunatura de 11 jucatori asa slabi. Cred ca de cand era Astra Ploiesti. Am gasit si vinovatul. Este portarul stadionului care nu l-a anuntat pe domnul antrenor ca meciul incepe la ora 18:00. Ei erau cu totii, saracii, adormiti. Nici in liga a treia nu poti sa vezi o echipa care sa joace asa slab cum am facut-o noi in prima repriza. Nici n-am ajuns la poarta adversa” si-a inceput Niculae tirada.
Finantatorul fostei campioane a precizat ca Astra se va desparti in vara de mai multi jucatori, inclusiv?Abang?si?Florentin Matei, doi dintre principalii vinovati in opinia lui Niculae pentru infrangerea de azi.?Mijlocasul ofensiv a fost eliminat dupa doua galbene luate in doar cateva secunde, iar atacantul a ratat o ocazie monumentala inainte ca Ianis Hagi sa marcheze golul doi al Viitorului.
“Ei au crezut ca daca au ajuns in play-off s-a terminat campionatul si se inseala. Foarte multi jucatori, in frunte cu Abang, ne vom gandi la finalul campionatului daca mai merita sa joace la aceasta echipa. Nu stiu ce a facut Matei, dar va suporta consecintele. Vom avea o sedinta marti si vom lua sanctiunea corespunzatoare …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *