Patru adolescenti au fost ucisi si mancati de un grup de satanisti in Rusia

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Patru adolescenti au fost ucisi cu lovituri de cutit, taiati in bucati si partial mancati, in regiunea Iaroslav, 300 kilometri nord de Moscova, de „o banda de satanisti”, ai carei membri au fost arestati de politie, a informat miercuri Komsomolskaia Pravda.

Presupusii criminali, cinci studenti de 19 ani si alti trei suspecti, au atras victimele intr-o casa de tara si le-au masacrat, pe rand, pe parcursul unei veri intregi, potrivit cotidianului. Trei fete si un baiat, cu varste de 16-17 ani, provenind din cercuri cu legaturi cu miscarea punk, au fost obligati sa consume alcool, au fost ucisi cu lovituri de cutit, potrivit unui ritual satanist, apoi taiati in bucati.

Agresorii au facut apoi un foc de tabara si au consumat bucati din cadavre. Anchetatorii au gasit capetele victimelor in locul in care fusese facut focul.

Suspectii au fost arestati in timpul profanarii unui cimitir din regiune. In timpul interogatoriilor si in urma verificarii apelurilor telefonice, anchetatorii si-au dat seama de legatura tinerilor cu moartea adolescentilor respectivi.

„Satana ma va ajuta sa scap de responsabilitate”, a declarat unul dintre suspecti.

spot_imgspot_img