Patru barbati au fost arestati preventiv pentru tentativa la omor.

Patru barbati au fost arestati preventiv pentru tentativa la omor, dupa ce, in 7 iulie, au atacat o persoana in locuinta acesteia din Sectorul 4 al Capitalei, unul dintre ei lovind-o de mai multe ori cu o sabie, potrivit Mediafax.

Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti i-au retinut pe Mihalcea Petrica, pentru violare de domiciliu si tentativa la omor, pe Mihail Florea, zis “Mihai Grasu”, Florin Lautaru, Iulian Lautaru si Nicolae Capriceana, pentru complicitate la tentativa de omor, si au cerut instantei arestare lor preventiva pentru 29 de zile.
In acelasi dosar este cercetat in lipsa si Manole Gheorghe, pentru violare de domiciliu si complicitate la tentativa de omor, se arata intr-un comunicat de presa al Parchetului Tribunalului Bucuresti remis, miercuri, agentiei MEDIAFAX.
Tribunalul Bucuresti a decis, miercuri, arestarea preventiva a lui Petrica Mihalcea, Mihail Florea, Iulian si Florin Lautaru, iar in cazul lui Nicolae Capriceanu au dispus masura obligarii de a nu parasi tara.
Potrivit anchetatorilor, in 7 iulie, in jurul orei 16.30, Petrica Mihalcea, Manole Gheorghe si Iulian Lautaru au mers la locuinta unui cunoscut, in Sectorul 4 al Capitalei, unde au consumat bauturi alcoolice. Patru ore mai tarziu, intre Petrica Mihalcea si o alta persoana aflata in locuinta a izbucnit un conflict. Intrucat Petrica Mihalcea avea un comportament agresiv, proprietarul i-a cerut acestuia sa plece.
Ulterior, in jurul orei 23.00, Petrica Mihalcea a revenit la locuinta din Sectorul 4 insotit de Manole …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *