Patru cetateni francezi au fost opriti la granita Romaniei. Aveau la ei hasis, un steroid anabolizant, o ciuperca halucinogena si un cartus

Patru tineri francezi au fost opriti la granita Romaniei, dupa ce doi dintre ei au incercat sa intre in tara avand asupra lor aproximativ 18 grame de hasis, iar asupra altor doi s-au gasit un steroid anabolizant si o ciuperca halucinogena, informeaza, miercuri, Mediafax.
Politistii de frontiera din Moravita, judetul Timis, au observat, duminica, doi barbati care intrau in Romania si imediat o echipa operativa s-a deplasat la fata locului.
Cei doi cetateni francezi trecusera ilegal granita din Serbia, motiv pentru care au fost condusi la sediul Politiei de Frontiera Moravita pentru cercetari.
In cadrul verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit ca unul dintre cetatenii francezi avea un pasaport francez valabil, iar celalalt, Felix C., in varsta de 23 ani, nu avea niciun document de identitate asupra sa.
In urma controlului amanuntit efectuat asupra celor doua persoane, asupra lui Felix C. au fost gasite aproximativ 18 grame de substanta maronie, despre care tanarul a declarat ca este hasis pentru consum propriu.
De asemenea, tinerii au sustinut ca au incercat sa intre ilegal in Romania deoarece doreau sa ajunga la un festival din vestul tarii, iar Felix C. nu avea documente de identitate pentru a face formalitatile de frontiera. Astfel, prietenul sau, desi putea sa intre legal in Romania, s-a decis sa-l insoteasca si sa treaca ilegal frontiera.
In acelasi timp, in Punctul de Trecere a Frontierei Stamora-Moravita, s-au prezentat pe sensul de intrare in tara, calatorind intr-o autorulota, inmatriculata in Franta, doi cetateni francezi, ambii in varsta de 21 de ani, care s-au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *