Patru consilieri generali apropiati primarului Gabriela Firea, exclusi din PSD

“In sedintele succesive din 19.10.2018, Biroul Permanent si Comitetul Executiv al PSD Sector 5 au aprobat, in unanimitate, excluderea din partid a membrilor Florea Ancuta Doina, Pavel Marius Adrian, Sandulescu Nina si Suhan Valeriu Nicolae, pentru voturi repetate impotriva intereselor legitime ale cetatenilor Sectorului 5, care i-au trimis sa ii reprezinte in Consiliul General al Municipiului Bucuresti.
Daca sanctiunea de retragere a sprijinului politic, aplicata acestora la inceputul lunii aprilie 2018, ar fi fost pusa pe ordinea de zi a PSD Bucuresti si a Consiliului General al Municipiului Bucuresti, nu ar fi fost posibila aceasta jignire incalificabila adusa celor peste 300.000 de oameni care traiesc in Sectorul 5 al Capitalei”, se arata pe pagina Facebook a PSD Sector 5.

?
Consilierul general PNL Ciprian Ciucu, unul dintre principalii opozanti ai primarului Firea, sustine ca cei patru vor fi dati afara din Consiliu dupa ce si-au pierdut calitatea de membri PSD,iar gabriela Firea ramane fara majoritate in Consiliul General.
“Daniel Florea, seful PSD Sector 5 si primar de sector, a exclus din PSD patru membri ai Consiliului General, toti de la el din sector. Retragandu-li-se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *