Patru militari romani, raniti in Afganistan. Un dispozitiv improvizat a explodat in timpul misiunii de patrulare UPDATE

UPDATE:Ministrul Apararii Nationale, Mihnea Motoc, precizeaza ca vestile despre starea de sanatate a celor patru militari raniti duminica dimineata in provincia Kandahar, Afganistan, sunt din ce in ce mai bune, acestia fiind tratati intr-un spital din baza Kandahar.?”Plecand de la numeroasele mesaje primite de azi dimineata, va marturisesc ca respir mai usurat pe masura ce primim vesti din ce in ce mai bune despre starea celor patru militari ai nostri raniti in dimineata aceasta intr-un nou act las, murdar. Sunt pe maini bune acolo, in spitalul din Baza Kandahar, unde beneficiaza de atentia si ingrijirea unei echipe medicale competente. Tinem legatura in permanenta cu familiile lor, iar pe dumneavoastra vom continua sa va informam de fiecare data cand vom avea informatii noi. Va multumesc pentru mesajele de incurajare si imbarbatare pentru cei patru militari. Au fost trimise acolo, la Kandahar, si cu siguranta au fost apreciate”, afirma Motoc duminica seara, intr-o postare pe?Facebook.
UPDATE: Presedintele Klaus Iohannis a adresat, duminica, un mesaj pentru cei patru militari romani raniti in Afganistan si le-a urat sanatate si insanatosire grabnica, afirmand ca pentru cei de acasa militarii sunt “eroi” care isi risca viata pentru mentinerea pacii si pentru asta trebuie sa le fim recunoscatori.
“Am aflat cu regret vestea ca patru militari romani au fost raniti astazi in Afganistan. Pentru noi, cei de acasa, ei sunt eroi care isi risca viata pentru mentinerea pacii. Trebuie sa le fim recunoscatori cu totii. Sunt alaturi de ei si de familiile acestora, le doresc sanatate si recuperare grabnica”, scrie presedintele, pe Facebook.
Potrivit sursei citate, dupa securizarea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *