PDL ameninta cu motiunea daca Guvernul refuza revizuirea politicii fiscale.

PDL va introduce la inceputul sesiunii parlamentare o motiune simpla pe politici fiscale, in cazul in care Guvernul USL “refuza dialogul si revizuirea” politicii fiscale “bazata excesiv si abuziv pe cresterea de taxe si impozite”, a declarat, joi, purtatorul de cuvant al PDL, Adriana Saftoiu, potrivit Mediafax.
Saftoiu a precizat, intr-o conferinta de presa, ca introducerea de noi taxe “nu are nicio legatura cu realitatea economica” si ca proiectul de memorandum cu FMI “este un autodenunt critic”, prin care PSD “face o radiografie a propriei guvernari, recunoscand scaderea investitiilor, venituri slabe la bugetul de stat, cresterea cheltuielilor cu bunuri si servicii, cresterea arieratelor in administratia centrala”.
“Ce propune PSD prin aceasta scrisoare de rea intentie? Introducerea de noi taxe. Ca sa contrabalanseze anumite masuri sociale, Guvernul USL intentioneaza sa introduca taxe noi pentru proprietate si modificari in domeniul contributiilor sociale. Textul memorandumului dovedeste clar ca actualul guvern USL nu are solutii pentru relansarea economiei si sprijinirea sectorului privat, singura solutie fiind noi taxe. Pe fond, Guvernul continua o politica paguboasa pentru cetatean, accentuand depdendenta acestuia de stat”, a apreciat Adriana Saftoiu.
Ea crede ca majorarea de impozite reflecta “slaba performanta a guvernului Ponta privind incasarile la bugetul de stat”.
Adriana …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *