PDL Constanta sustine ca Ponta le cere lui Mazare si Constantinescu 500.000 de voturi pe litoral “pentru a-i scapa de puscarie”

de Catalin Leganel, Cosmin Vaideanu Postat la: 26.07.2012 17:40 Ultima actualizare: 26.07.2012 17:41

Democrat-liberalii constanteni sustin ca premierul Victor Ponta le-ar fi cerut primarului Constantei, Radu Mazare, si presedintelului Consiliului Judetean, Nicusor Constantinescu, 500.000 de voturi pe litoral, “pentru a-i scapa de puscarie”, transmite corespondentul MEDIAFAX.
“Din sursele noastre, am aflat ca Radu Mazare si Nicusor Constantinescu au obligatia fata de premierul Victor Ponta, pentru ca acesta sa ii scape de puscarie, sa faca in asa fel ca la Constanta sa voteze cel putin 500 de mii de cetateni. Cu alte cuvinte, la Constanta, miza electorala NU este demiterea lui Basescu, ci salvarea de la puscarie a lui Mazare si a lui Constantinescu, cei care baga frica si ii ameninta pe cetateni pentru ca acestia sa participe la vot”, se arata intr-un comunicat remis presei de catre organizatia judeteana Constanta a PDL.
Democrat-liberalii constanteni spun ca din acest motiv exista presiuni din partea USL, atat asupra reprezentantilor partidului desemnati in sectiile de votate, cat si asupra observatorilor din partea organizatiilor neguvernamentale, sa nu participe la urmarirea exercitarii votului.
“USL nu doreste sa primeasca delegatii PDL in sectii, asadar va incerca sa faca tot posibilul ca regulile jocului sa nu fie respectate. Mai mult de atat, au ordonat ca in sectiile de vot sa nu fie primiti delegatii din partea PDL si observatorii din partea ONG-urilor, pentru a se putea frauda”, se arata in comunicatul PDL Constanta.
In documentul citat se mentioneaza si ca la Constanta USL va incearca sa vicieze rezultatul prin actiuni de intimidare a angajatilor din institutiile statului si a primarilor din judet, “iar disperarea este atat de mare, incat se …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *