Penalizare de 3 puncte pentru FCSB si 12 luni de suspendare pentru Gigi Becali. CFR cere sanctiuni dure de la FRF

CFR Cluj face referire la declaratiile lui Gigi Becali care se incadreaza la articolul 52.5 din Regulamentul Disciplinar. Acesta spunea ca a fost reclamat pentru declaratii xenofobe si pentru ca l-a sunat pe Dan Petrescu inainte de meci.
Gigi Becali, prima reactie in SCANDALUL MOMENTULUI. CFR Cluj a cerut depunctarea FCSB
“Declaratiile facute de persoanele care sunt de natura sa prejudicieze in mod imaginea fotbalului cum ar fi, dar fara a se limita la: corectitudinea desfasurarii jocurilor de fotbal, cele privind prestatia arbitrilor, incalcarea unor prevederi regulamentare, activitatea unor persoane care intra sub incidenta prezentului regulament, plata unor sume de bani pentru simularea partenerilor de competitie sau altele asemenea care nu sunt dovedite, se sanctioneaza la prima abatere cu masura suspendarii de la 8 la 16 jocuri pentru jucatori sau antrenori si de la 6 la 12 luni pentru oficiali si penalitate sportiva de la 5.000 de lei la 300.000 de lei, iar clubul de care apartine aceasta persoana va fi sanctionat cu scaderea a 3 puncte din cele obtinute in campionatul in care participa echipa din categorie superioara”, se arata in articolul mentionat mai sus.
Declaratia reclamata de CFR: “Acolo e prietenie. A venit Zamfir care are legaturi cu tot felul de arbitri cu care a facut tot …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *