Perchezitii in Bucuresti si in judetul Ilfov. Persoanele vizate sunt acuzate de evaziune fiscala si efectuarea de rambursari ilegala de TVA

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Mai multe perchezitii au avut loc, marti,?intr-o cauza in care se fac cercetari pentru evaziune fiscala si efectuarea de rambursari ilegala de TVA, prin care s-ar fi cauzat un prejudiciu bugetului de stat de peste 5.000.000 de lei, potrivit unui comunicat de presa remis de IGPR.

„La data de 23 mai, politistii Directiei de Investigare a Criminalitatii Economice din cadrul IGPR, sub coordonarea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, efectueaza 6 perchezitii domiciliare pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov”, informeaza un comunicat al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Din cercetari a reiesit faptul ca, in perioada ianuarie 2008 – decembrie 2013, administratorul unei societati comerciale ar fi inregistrat in contabilitate achizitii fictive de servicii, in valoare de peste 24.000.000 de lei. Astfel, ar fi fost cauzat bugetului de stat un prejudiciu de peste 5.100.000 de lei, reprezentand impozit pe profit datorat si TVA dedus ilegal.

„De asemenea, prin intermediul unei alte societati controlate de cel in cauza, s-ar …

spot_imgspot_img