Perchezitii in patru judete, la hotii de animale.

Politistii din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Alba efectueaza, joi dimineata, 16 perchezitii in judetele Alba, Sibiu, Timis, Brasov si Arges, la domiciliile unor persoane banuite ca ar fi implicate in comiterea mai multor furturi de animale in judetele Alba si Sibiu. / Prejudiciul cauzat este estimat la peste 61.000 de lei.
“Totodata, vor fi puse in executare 11 mandate de aducere, emise pe numele persoanelor banuite ca ar fi participat la comiterea furturilor sau ar fi sprijinit la valorificarea animalelor furate. Persoanele depistate vor fi conduse la sediul Inspectoratului de Politie al Judetului Alba, pentru audieri si dispunerea masurilor legale.
La perchezitii participa si politisti din cadrul Inspectoratelor de Politie ale Judetelor Sibiu, Timis, Brasov si Arges”, se arata intr-un comunicat de presa al IGPR.
Actiunea politistilor vizeaza identificarea si ridicarea de mijloace de proba (pasapoarte pentru cai, crotalii bovine, inscrisuri, etc.) pentru stabilirea unei eventuale activitati infractionale a banuitilor.
Din cercetarile efectuate pana in prezent, s-a stabilit …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *