Personalul Air France a refuzat sa se imbarce catre destinatiile din tarile afectate de Ebola

Luni, Sindicatul National din Grupul Air France (SNGAF), minoritar, a lansat o petitie in care solicita “oprirea imediata a deservirii tarilor afectate de virusul Ebola”.?Ca atare, miercuri, mai multi membri ai personalului navigant de la Air France au refuzat sa se imbarce catre Guineea, Sierra Leone sau Nigeria, tari afectate de epidemia de?Ebola, scrie in editia electronica Le Monde, preluat de B1 Tv.
“In toate cazurile, toate zborurile au plecat cu echipaje in deplina conformitate – ca numar si calificare – cu reglementarile”, a anuntat compania, subliniind ca “nu a existat niciun impact”.
“Stim ca avem o meserie riscanta, dar cu riscuri masurate. In acest caz, situatia a scapat total de sub control, informatiile evolueaza de la o zi la alta”, a deplans Sophie Gorins, secretara generala a SNPNC, al treilea sindicat al personalului navigant.?Un reprezentant al SNGAF, Patrick Henry-Haye, totodata insotitor de zbor, a declarat ca, spre deosebire de alte companii, Air France continua sa …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *