Peste 900 de jandarmi vor asigura masurile de ordine la meciul Romania – Turcia

de Luminita Turcu Publicat la: 09.09.2013 13:39 Ultima actualizare: 09.09.2013 13:40

Peste 900 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul Romania – Turcia, programat, marti, pe Arena Nationala, de la ora 21.00, in grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014.
Conform unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei remis agentiei MEDIAFAX, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 18.00 doar pe baza de bilete si invitatii.

Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.
Jandarmeria Capitalei solicita atat suporterilor, cat si cetatenilor capitalei, sa manifeste intelegere fata de masurile care vor fi asigurate cu acest prilej si sa raspunda cu solicitudine indicatiilor fortelor de ordine, pentru ca aceasta competitie sa se desfasoare in conditii optime. De asemenea, Jandarmeria recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente.
Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol securitatea participantilor la aceasta competitie sportiva. Spectatorilor le este interzis sa ocupe alte locuri decat cele prevazute pe documentele de acces, precum si refuzul eliberarii acestora la avertismentul verbal al reprezentantilor societatii specializate de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *