Pet Shop Boys va concerta la Bucuresti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Formatia britanica Pet Shop Boys va sustine un concert la Bucuresti pe 19 octombrie, show-ul fiind inclus in ultima parte a turneului de promovare a celui mai recent album al lor, intitulat „Fundamental”, se arata pe site-ul formatiei.

Potrivit site-ului oficial, cei doi membri ai trupei au anuntat ca vor mai concerta la Ascics Festival (Barcelona), precum si in Zaragoza (Spania) si Dublin (Irlanda). Locatiile si pretul biletelor pentru concerte urmeaza a fi anuntate.

Pet Shop Boys este o trupa britanica de synthpop, formata din Neil Tennant, vocalist principal, clape si, ocazional, chitara, si Chris Lowe la clape, ocazional, voce.

Longevitatea carierei celor doi Pet Shop Boys este in general atribuita abilitatii lor de a crea piese pop/dance foarte melodice. Ei reprezinta unul dintre cele mai de succes duete de pe scena pop, in special in Europa. Din 1986, acestia au lansat 39 de single-uri care au ajuns in topul britanic, inluzand si hiturile „West End Girls”, „It”s a Sin”, „Always on My Mind” si „Heart”. Pet Shop Boys s-a bucurat de un mare succes si in SUA, la jumatatea anilor „80.

Ultimul album de studio al trupei, „Fundamental”, a fost lansat sub labelul Parlophone, pe 22 mai 2006. Albumul a urcat pe locul 5 in UK Albums Chart, precum si in restul Europei. In decembrie 2006, duo-ul a fost nominalizat la doua premii Grammy Awards pentru cea mai buna inregistrare dance („I”m with Stupid”) si pentru cel mai bun album electronic/dance („Fundamental”).

spot_imgspot_img