Peugeot 3008 MPV la teste in Nordul Europei

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Au aparut o serie de imagini ale unui vehicul Peugeot aflat la teste in tinuturile Nordice ale peninsului Scandinave. Masina este viitorul Peugeot 3008 care este incercat pe drumuri inzapezite departe de ochii curiosilor. Aparitia fotografiilor poate fi pusa pe seama celor de la marketing, daca nu sunt chiar fotografii „furate”, oricum sa stim ca Peugeot 3008 este un vehicul MPV clasic.

Peogeot 3008 MPV este raspunsul producatorului francez ofertele pe acest segment ale renault Scenic, Citroen Picasso sau Volkswagen Touran. Peugeot 3008 este construit pe aceeasi platforma ca si Peugeot 308, suplimentar primeste un „schelet” mai voluminos pentru a putea transporta 7 persoane sau un volum considerabil de marfa.

Propulsor de 2.4 litri HDI
Peugeot 3008 MPV va fi priumul posesor al unui nou propulsor diesel construit de PSA (Peugeot Citroen), un HDI de 2.4 litri. La interior masina va oferi dotari de siguranta de ultima generatie, spre exemplu senzori pentru centura de siguranta in fiecare scaun. In pus Peugeot 3008 va fi dotat cu sistem Bluetooth pe versiunile de varf si un nou sistem audio.

Peugeot 3008 MPV va ajunge pe piata spre inceputul lui 2010, iar nivelul de pret se va situa in jurul vlaorii lui Citroen C4 Picasso.

spot_imgspot_img