PHOTOTOUR „HIMALAYA TREK” cu Mihai Moiceanu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

In perioada 24 martie ? 12 aprilie 2009 Mihai Moiceanu va invita sa il insotiti in phototour-ul „Himalaya Trek”.
Proiectul a luat nastere in urma expeditiei realizate de fotograf in Nepal la sfarsitul anului 2007 si se adreseaza pasionatilor de fotografie care iubesc natura si muntele in special.

Impresionat de frumusetea locurilor, a muntilor si a oamenilor Mihai Moiceanu doreste sa impartaseasca experienta traita de el tuturor fotografilor care se vor incumeta sa porneasca la drum in descoperirea unuia dintre cele mai interesante colturi ale lumii.

Itinerarul propus de noi are reputatia de a fi una din cele mai frumoase ture de trekking din lume. Vom poposi la Kathmandu in prima zi pentru acomodare si o scurta tura in oras pentru primele fotografii. Apoi vom pleca cu autocarul pana in ultima asezare accesibila cu mijloace auto iar de acolo pe parcursul a 10 zile vom strabate valea Thorang Khola pana la pasul Thorang-La 5461 m.
Inscrierile pentru „Himalaya Trek” au inceput iar pentru cei care achita avansul pana la data de 15 septembrie 2008 oferim o reducere de 100 euro. Data limita de inscriere este 1 noiembrie 2008.
Daca inca nu sunteti convinsi, va mai spunem ca pe parcursul celor 20 de zile petrecute sub indrumarea lui Mihai Moiceanu veti avea ocazia sa fotografiati sate pitoresti, oamenii locului si natura extraordinara a Himalayei. Nepal este o tara de oameni prietenosi caracterizata printr-o uimitoare diversitate de culturi si traditii pe care va invitam sa le descoperiti alaturi de noi. Este o experienta unica in viata!
Detalii si inscrieri la www.phototour.ro

spot_imgspot_img