Piturca: Am facut totul aproape perfect

de Luminita Turcu, Andrei Mazurchievici Publicat la: 07.09.2013 10:14 Ultima actualizare: 07.09.2013 10:20

Selectionerul Victor Piturca a declarat, vineri seara, ca Romania a facut un meci aproape perfect cu nationala Ungariei, scor 3-0, in grupa D de calificare la CM-2014, apreciind ca o victorie cu Turcia, marti, ar duce “tricolorii” in proportie de 95 la suta la baraj.
“Ceea ce ne-am propus am realizat. O victorie de care aveam mare nevoie pentru locul doi care sa ne duca la baraj. Cand castigi de o asemenea maniera, pot spune ca am facut totul aproape perfect. Nu pot fi fericit foarte mult si nu pot savura aceasta seara, pentru ca urmeaza un alt meci dificil. Castigand meciul cu Turcia, in proportie de 95 la suta suntem la baraj. Vreau sa le multumesc si sa-i felicit pe jucatori si multumesc publicului. Fanii ne-au sustinut din primul pana in ultimul minut, cu exceptia inceputului, cand l-au injurat pe presedintele Sandu. Asta ne poate afecta. Asteptam cu incredere urmatorul meci, avem timp sa-i aducem pe jucatori la un nivel psihic si fizic corespunzator. Va fi foarte greu dupa o asemenea victorie. Turcia isi joaca ultima sansa la Bucuresti, iar daca nu vor fi concentrati, nu ne asteapta nimeni, pentru ca Turcia este echipa imprevizibila”, a declarat Piturca.

Selectionerul considera ca nationala Romaniei este “de vina” pentru jocul slab prestat de Ungaria: “Ii felicit pe unguri pentru jocul lor, nu e placut sa pierzi la un asemenea meci, de o asemenea maniera, dar echipa Romaniei a fost mai buna. Cred ca echipa Romaniei este de vina pentru jocul slab al Ungariei. Si noi putem sa pierdem la Budapesta, desi am dominat, insa Ungaria a jucat mai bine”.
Piturca crede ca echipa Romaniei a facut meciuri extraordinare in aceste preliminarii, cu exceptia partidelor de la Budapesta si din Olanda. “In seara asta am jucat mult mai bine. Am realizat foarte multe, am prins o seara foarte buna. Inainte de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *