Planul de Urbanism Zonal reduce la Mamaia numarul barurilor de pe plaja

Planul de Urbanism Zonal reduce la Mamaia numarul barurilor de pe plaja

Planul Urbanistic Zonal (PUZ), care reduce numarul beach-baruruilor la 20 in statiunea Mamaia, a fost aprobat, vineri, in sedinta Consiliul Local Constanta

Reprezentantii Directiei Apelor Romane Dobrogea Litoral Constanta (DADL) spun ca, desi este tardiv pentru acest sezon estival, agentii economici au acum un cadru legal pentru a-si putea desfasura activitatea.

Comisia de specialitate daduse aviz favorabil PUZ-ului pentru statiunea Mamaia, proiect care limiteaza numarul beach-barurilor la 20 si care a fost supus aprobarii si votat, cu cateva amendamente, in sedinta de Consiliu Local.

Primarul Constantei, Radu Mazare declara, in urma cu doua zile, ca PUZ-ul nu va fi la limita activelor si reduce numarul beach-barurilor in statiune la 20, dintr-un total de 35. Acestea trebuie sa respecte regulamentul astfel incat sa fie pe linia mediana mare-faleza.

La sedinta de CLM de vineri, viceprimarul Nicolae Nemirschi a mai adaugat o mentiune, prin care DADL, planul cuprinde ca fiind vecinatatea plajei si domeniul privat al Primariei Constanta care reprezinta intabularea, iar suprafata care trebuie luata inconsiderare sa fie cea prezentata de municipalitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *