Planurile lui Oprescu: scutirea de taxe a bucurestenilor si responsabilizarea functionarilor

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Primarul general, Sorin Oprescu are planuri mari pentru Capitala. Scutirea de taxe a bucurestenilor, responsabilizarea functionarilor din Primarie si sanctionarea drastica a directorilor de servicii, precum si a personalului „nepregatit si rauvoitor” sunt doar cateva dintre obiectivele lui Sorin Oprescu. Toate au fost prezentate intr-un interviu pentru Agerpres.

Oprescu s-a aratat nemultumit de functionarea serviciilor din Primarie: „constat ca din trei insi, patru nu stiu despre ce se discuta. Directorii care au fost in Primarie pana in prezent si care au plecat intr-o forma sau alta nu le spuneau nimic subordonatilor. Ei hotarau singuri, ei semnau ordine de plata, ei hotarau ce se intampla cu o strada sau cu un local.”

El sustine ca, in lipsa unor sefi de servicii responsabili, exista destui angajati ai Primariei dornici sa „dea raportul” in fata noului sef. „Trompetele stau aliniate la usa”, a spus primarul Capitalei. „Nu informatiile ma intereseaza, ci veridicitatea lor, dar si selectia asta a ajuns sa ma oboseasca.”, a adaugat el

Sorin Oprescu a declarat ca multe dintre proiectele demarate de fostul primar sunt necesare, dar ca nu pot fi continuate din lipsa de fonduri. Actualul primar al Capitalei sustine ca va face tot posibilul pentru a gasi fondurile necesare continuarii unor proiecte importante pentru Bucuresti, cum este cel al Pasajului de la Basarab. Iar cei responsabili de blocarea lucrarilor vor fi sanctionati.

„Un exemplu de incompetenta a fost cazul secretarului general al Primariei, care a constatat abaterea de la legalitate a doua proiecte, cu patru ore inainte de terminarea programului de lucru. Am inceput o ancheta, care in mod sigur se va termina cu masuri disciplinare pentru indolenta si magaria de a nu citi foile din partea unor factori de responsabilitate, care trebuie sa promoveze actele administrative.” Sorin Oprescu promite o reorganizare drastica a personalului din Primarie.

spot_imgspot_img