Plimbari gratuite cu vaporasul si autobuzele cu etaj, de 1 Mai in Capitala

Bucurestenii si vizitatorii Capitalei se vor putea bucura gratuit, joi, de 1 Mai, de plimbari cu vaporasul in Herastrau, turul orasului in autobuzele cu etaj, precum si de mici, spectacole si activitati pentru copii in unele parcuri, relateaza Mediafax.
In Herastrau, sapte nave cu o capacitate maxima de 380 locuri vor efectua plimbari si traversari pe lac, intre orele 10.00 si 19.00. De la debarcader, se pot si inchiria 50 de barci si 40 hidrobiciclete.
Tot joi bucurestenii sau turistii aflati in Capitala vor putea circula gratuit cu autobuzele supraetajate pe traseul turistic Bucharest City Tour, in limita locurilor disponibile.
Autobuzele supraetajate circula intre orele 10.00 si 22.00, pe un traseu cu o lungime de 15,4 kilometri, care poate fi parcurs in aproximativ 50 minute si are 14 statii: Piata Presei, Muzeul Satului, Arcul de Triumf, Piata Victoriei, Calea Victoriei, Palatul Parlamentului, Piata Unirii, Universitate, Piata Romana, Piata Victoriei, Piata Charles de Gaulle, Soseaua Kiseleff si Piata Presei.
Dupa ziua de 1 Mai, cei care doresc sa faca turul orasului in autobuzul supraetajat vor trebui sa cumpere un card de transport de 25 de lei pentru adulti si 10 lei pentru copiii cu varste intre 7 si 14 ani, valabil 24 de ore de la prima validare.
Primaria Sectorului 3, organizeaza joi, incepand cu ora 14.00, mai multe actiuni in parcul Titan, unde aproximativ 8.000 de portii de mici vor fi pregatite pentru cetateni iar ansamblurile Tara Vrancei si Teleormanul vor sustine un program artistic. Copiii vor putea aculta, incepand cu ora 19.00, concertul copiiilor premiati in cadrul concursului “Pepiniera de talente”, iar adultii vor avea parte seara de un concert sutinut de artista Loredana Groza.
La randul sau, Primaria Sectorului 5 organizeaza, tot de la ora 14.00, mai multe actiuni si workshopuri pentru copii in Parcul Sebastian.
Incepand de joi, Administratia Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti va readuce paunii si pasarile exotice in parcurile Cismigiu, Herastrau si Bordei. Astfel, bucurestenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *