PNL cere guvernului sa retraga proiectul privind Strategia Nationala pe termen lung

“Acest proiect de lege tradeaza un mod de gandire bolnav, infestat de nostalgiile comuniste ale unor oameni care n-au reusit nici pana acum sa asimileze in mod real valorile democratiei. Practic, cetatenii nu vor mai avea niciun cuvant de spus, in alegeri, in privinta directiei pe care o urmeaza Romania, intrucat tot ceea ce va stabili “Comitetul lui Dragnea” devine obligatoriu pentru orice guvernare va veni ulterior”, se arata intr-un comunicat remis MEDIAFAX.
Liberalii mai sustin ca cel care ar urma sa conduca acest proiect este Liviu Dragnea, in calitate de presedinte al Camerei Deputatilor.
“Partidul National Liberal a luat act cu stupoare de intentia Guvernului Dancila – Dragnea de a adopta un proiect de lege care isi propune nici mai mult nici mai putin decat sa reglementeze cine stabileste viitorul Romaniei in urmatorii 22 de ani”, se mai arata in comunicat.
Prin urmare, PNL cere Guvernului sa retraga acest proiect de lege: “Somam Guvernul sa renunte la acest proiect de lege a carui singura ratiune este aceea de a incerca sa falsifice si sa deturneze in scop propagandistic o tema importanta pentru destinul Romaniei. Este revoltator ca un astfel de subiect sa fie transformat intr-un vehicul electoral pentru Liviu Dragnea. Inainte de a-si propune sa defineasca strategia acestei tari pana in 2040, actuala guvernare trebuia sa faca dovada, prin fapte, ca este in stare sa rezolve …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *