Poli Iasi – FCSB 2018. Dica – Am pierdut titlul la Iasi in sezonul trecut

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

„Este o partida importanta cu un adversar bun, care sezonul trecut ne-a pus mari probleme. Am avut intotdeauna meciuri dificile cu ei, mai ales cele din deplasare. Trebuie sa fim pregatiti si concentrati la maximum pentru a castiga cele trei puncte. Va fi un meci de lupta. Am pierdut titlul la Iasi, dar trebuie sa ne gandim ca anul acesta este un alt joc. Trebuie sa mergem acolo sa castigam. Ne doream sa avem un joc pe un teren mai bun, pe care sa putem avea o constructie buna. Dar sper ca la ora meciului terenul de la Iasi sa fie cat de cat OK pentru a juca. Ceea ce cred ca va fi destul de greu, mai ales ca va fi si foarte frig. Insa trebuie sa fim pregatiti pentru orice teren si orice vreme”, a spus el.
Tehnicianul spera ca partida de duminica sa nu mareasca numarul jucatorilor accidentati din lot. „Imi este teama de accidentari pentru ca am avut multe probleme in ultima perioada. Iar cand nu avem accidentati, avem suspendati. La fiecare etapa vine ghinionul peste noi. Dar mergem inainte cu cei care sunt disponibili. E greu sa am un 11 care sa joace meci de meci. In afara de suspendari si accidentari mai sunt momente in care sunt si jucatori care nu traverseaza o forma foarte buna si atunci trebuie sa fac schimbari. Si eu mi-as dori sa nu fac nicio schimbare”, a precizat antrenorul.
Nicolae Dica s-a aratat deranjat de declaratiile facute la adresa sa de mai multi antrenori si a cerut mai mult respect din partea acestora. „Mie mi se analizeaza tot, dar vreau sa fiu concentrat pe munca pe care o am eu de facut la echipa si mai putin pe ceea ce se vorbeste despre …

spot_imgspot_img