Politicieni de TOP care au schimbat partidele si femeile pe banda rulanta

Calin Popescu Tariceanu este de departe politicianul care a avut cele mai multe sotii. In varsta de 65 de ani, Tariceanu are la activ nici mai mult nici mai putin de cinci casatorii. Cea de-a cincea sotie, Loredana Moise, este cu 26 de ani mai tanara decat seful Senatului. Cei doi s-au casatorit in 2013 si au impreuna si un baietel.?

Seful Senatului a facut insa schimbari si in viata profesionala, nu doar in cea sentimentala. Din 1993 pana in 2014, el a facut parte din Partidul National Liberal. In iulie 2014,?a infiintat Partidul Liberal Reformator (PLR), iar in 2015 a fuzionat cu Partidul Conservator, formand Alianta Liberalilor si Democratilor din Europa (ALDE).?
Si Liviu Dragnea a avut parte de schimbari atat pe plan profesional cat si personal. Actualul presedinte al PSD a facut parte timp de 6 ani din Partidul Democrat. In anul 2000, Dragnea a schimbat tabara si s-a inscris in Partidul Social Democrat, al carui presedinte este din 2013.
In 2015, presedintele Camerei Deputatilor a divortat de Bombonica Prodana, femeia alaturi de care a trait 28 de ani si cu care are doi copii. In prezent, Liviu Dragnea traieste o poveste de dragoste alaturi de fosta sa secretara, Irina Alexandra Tanase, in varsta de doar 25 de ani.?

Valeriu Steriu, presedinte executiv al PMP, a fost in trecut membru PSD, dupa care a trecut la UNPR. In 2016,?ca urmare a fuziunii dintre partidul pe care il conducea, Uniunea Nationala pentru Progresul Romaniei (UNPR), si Partidul Miscarea Populara (PMP), condus de fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, Valeriu Steriu devine presedinte executiv al PMP, iar in?august 2016, dupa alegeri interne, Valeriu Steriu este ales si presedinte al organizatiei PMP Bucuresti.

Pe plan personal, Valeriu Steriu a trecut recent printr-o perioada tumultoasa. Anul trecut, politicianul a divortat de sotia sa cu care era casatorit de 7 ani. Divortul s-ar fi produs din cauza ca sotia sa Simona se mutase?in Statele Unite ale Americii, unde este consilier economic la consulatul Romaniei din Los Angeles. Politicianul declara, in urma cu un an, ca relatia dintre ei s-a racit din cauza distantei foarte mari.?
Ilie Nastase este exemplul viu al politicianului iesit din tipare. In 1996, Nastase candida la Primaria Capitalei din partea PDSR. In 2014, fostul tenismen a candidat la alegerile parlamentare partiale, pentru colegiul din Sectorul 4 al Capitalei, din partea PC. In 2015,?s-a inscris in UNPR si a activat in cadrul grupului parlamentar al PSD din Senat, iar anul trecut s-a hotarat sa iasa din politica.?
Nici pe plan sentimental Ilie Nastase nu a fost consecvent de-a lungul timpului. Fostul tenismen este la cea de-a treia casatorie. Din premele doua casatorii, Ilie Nastase are 5 copii. In 2013, el s-a casatorit cu Brigitte Sfat, cu care este si in prezent, relatia celor doi fiind insa presarata cu multe certuri si impacari.?

Don Juan-ul politicii romanesti poate fi considerat insa Cristian Boureanu. Din pacate insa, fostul politician a avut parte de doua casatorii esuate. Dupa o prima casatorie in care sotia sa l-a inselat cu nasul de cununie al cuplului, Boureanu s-a casatorit cu modelul Valentina Pelinel. Casnicia lor nu …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *