Politistii au dat amenzi de peste doua milioane de lei si au confiscat bunuri in valoare de aproximativ 90.000 de lei, in Vinerea Mare

Politistii au aplicat amenzi in valoare totala de peste doua milioane de lei pentru tulburarea ordinii publice si pentru comert nelegal, dar si soferilor prinsi bauti la volan sau care au depasit viteza, si au confiscat bunuri in valoare de aproximativ 90.000 de lei, in urma a aproape 500 de controale facute, in Vinerea Mare, in locuri aglomerate, in preajma bisericilor si pe principalele drumuri nationale si autostrazi, scrie news.ro.
Conform Politiei Romane, in Vinerea Mare politistii au actionat in locurile unde au avut loc manifestari religioase, in zonele cu aflux mare de public, precum si pe principalele drumuri nationale si autostrazi, pentru prevenirea incidentelor si pentru fluidizarea traficului.
Astfel, in urma a 498 de actiuni si controale facute la 2.865 de evenimente, politistii au constatat 733 de infractiuni, dintre care 206 contra persoanei, 290 contra patrimoniului, 115 la regimul sigurantei rutiere si 122 pentru alte genuri de infractiuni.
De asemenea, politistii au prins in flagrant delict 125 de persoane suspectate de comiterea de infractiuni, fiind depistate si opt persoane urmarite.
Potrivit sursei citate, politistii au aplicat 6.287 de emenzi, dintre care 1.022 pentru deranjarea ordinii si linistii publice, 425 pentru comert nelegal si 271 pentru alte genuri de infractiuni.
In ceea ce privelste siguranta rutiera, Politia Romana a aplicat 4.569 de amenzi, 30 dintre acestea fiind date soferilor care au …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *