Ponta anunta ca parlamentarii PSD fac o plangere penala pentru intimidare si santaj dupa “atacul mafiot” al lui Traian Basescu la Gabriela Vranceanu Firea

Publicat la: 14.04.2014 14:25 Ultima actualizare: 14.04.2014 15:01

Premierul Victor Ponta a anuntat, in aceasta dupa amiaza, ca parlamentarii PSD vor depune o plangere penala impotriva lui Traian Basescu dupa declaratiile acestuia la adresa Gabrielei Vranceanu Firea.

“Un atac mafiot!” Astfel a catalogat premierul Victor Ponta declaratiile pe care presedintele Traian Basescu le-a facut, in direct, duminica seara la adresa senatorului PSD Gabriela Vranceanu Firea. In consecinta, parlamentarii PSD vor depune o plangere penala impotriva lui Traian Basescu pentru amenintare si santaj.
Trimis de presedinte in acelasi “apartament” cu Nastase, Ponta a raspuns cu aceeasi moneda: “Se strange latul! Basescu va ajunge la inchisoare”.

“Pana maine (marti – n.r.) avem o plangere penala impotriva presedintelui Traian Basescu”, a spus premierul, comentand ca “este prima data din 1989 incoace, de cand Romania incearca sa fie democratica, cand familia unui senator este ameintata direct, de catre presedinte”. “Este un element fara precedent, care nu mai are nicio acoperire in disputra politica”, a mai spus premierul.
“In momentul in care ameninta familia unui senator (…) lucrurile sunt fara precedent”, a mai spus premierul Ponta, precizand ca va fi informata si Comisia Europeana. El a aratat ca este un “atac mafiot” impotriva Gabrielei Firea. “Traian Basescu trebuie sa raspunda in fata legii. Doamna senator trebuie sa vada foarte clar ca modelul mafiot cu care am fost condusi de noua ani si jumatate nu intimideaza”, a mentionat Ponta.
Presedintele Traian Basescu a declarat, duminica seara, la Realitatea TV, ca atat el, cat si fiica sa Ioana Basescu stau la dispozitia Parchetului privind terenul din comuna Nana si ca senatorul PSD Gabriela Firea “mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului”.
Referindu-se la senatorul PSD Gabriela Firea, presedintele a spus ca si acum poate spune ca aceasta este “o buna jurnalista, dar este catastrofala ca jurist”. “Mai bine ar sta in …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *