Ponta descrie Romania drept un camp de lupta: a”Traim de 50 de zile intr-o batalie cu Traian Basescu. Joi seara vom face un anunt daca participa la Consiliul European”

de Cristian ANDREI Postat la: 26.06.2012 22:11 Ultima actualizare: 26.06.2012 22:21

MEDIAFAX FOTO/ Razvan CHIRITA
Premierul Victor Ponta a declarat ca presedintele blocheaza orice actiune parlamentara si guvernamentala si nu accepta sa lase o parte din putere si altora.
a”Situatia nu mai poate dura mult timp”, a fost amenintarea lui Victor Ponta pentru presedintele Basescu. El a pus si o intrebare retorica a”vrem sa ramanem cu Traian Basescu sau vrem un alt drum European?”.
Victor Ponta a subliniat ca a incercat sa coabiteze cu Traian Basescu, dar a primit din partea presedintelui doar a”sabotaj si atacuri sub centura”.
“Traim in aceste 50 de zile intr-o batalie a presedintelui Basescu cu ceea ce oamenii au spus in ianuarie si la alegerile locale . Batalia este in plina desfasurare”, a spus Ponta la Antena3.
Premierul a adaugat ca va participa la sedinta Consiliului European din 28 iunie. El a spus ca Traian Basescu va face de ras Romania daca va merge la acest Consiliu.
“Cand te duci la Bruxelles si trebuie sa spui ca te-ai dus impotriva Parlamentului, Guvernului faci de ras Romania sau nu o faci? Daca Romania va fi reprezentata de catre cel care are atributii in fata oamenilor, atunci Romania va fi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *