Ponta ii recomanda lui Constantin sa il cheme pe Basescu “sa verifice cu vinul” importat din Moldova

de Ovidiu Barbulescu – Mediafax Publicat la: 25.09.2013 16:37 Ultima actualizare: 25.09.2013 17:14

Premierul Ponta a afirmat ca, dupa ce el a inspectat santierul Magistralei 5 de metrou, si presedintele Basescu va inspecta zona si i-a cerut ministrului Agriculturii, in acest context, sa il cheme pe Basescu “sa verifice si cu vinul” pe care Romania ar urma sa il importe din Republica Moldova.
Comisia Europeana vrea sa deschida complet piata UE pentru vinurile din Republica Moldova, dupa ce Rusia a interzis incepand cu 10 septembrie importul acestor produse, invocand calitatea nesatisfacatoare.

Subiectul a fost discutat in sedinta de miercuri a Guvernului, ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, anuntand ca, saptamana viitoare, doi producatori romani vor inainta oferte certe pentru a cumpara struguri sau vin din Republica Moldova.
Premierul Victor Ponta i-a raspuns spunand ca ar trebui sa il cheme pe presedintele Traian Basescu pentru ca acesta sa verifice “cu vinul”.
“Va felicit si daca presedintele vrea sa va verifice, sa verifice cu vinul, sa vada daca chiar il cumparam, ca dansul verifica, acum se ocupa cu verificarile, daca cu facutul nu a putut. Sa verifice, chemati-l sa verifice ca cumparam vin din Moldova”, a spus Ponta.
Ponta aratase anterior ca, dupa ce a inspectat cu ministrul Transporturilor lucrarile Magistralei a V-a a metroului, santierul va fi vizitat probabil si de presedintele Basescu.
“Presedintele probabil ca o sa mearga si el, pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *